Urmărește emisiunea live



Adrian Năstase: 75 la sută din membrii PSD, de acord cu sintagma "Ciuma Roşie"

Adrian Năstase
Adrian Năstase

Adrian Năstase a afirmat, într-o postare pe blogul său, că "75 la sută din membrii PSD sunt de acord cu sintagma Ciuma Roşie". 

Fostul premier s-a referit la membrii PSD din Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării. 

"Colegiul director al Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării a adoptat 18 hotărâri. Mi-au atras atenția hotărarile 4, 7 și 14. Deși, merită să citiți Comunicatul CNCD în întregime. Are mult haz și multe contradicții între hotărarile pronunțate.

Mai întâi, un comentariu despre hotărârile 4 și 7. Colegiul director a decis că utilizarea formulei „ciuma roșie", de către premierul Ludovic Orban și de către europarlamentarul Rareș Bogdan se încadrează în limitele libertătii de exprimare. Cu această hotărare, CNCD a abdicat, în opinia mea, de la misiunea de construire a unei societăti civilizate, care să aibă ca modele lideri cu tinută democratică. După această decizie, în numele libertătii de exprimare vor fi posibile orice fel de excese de limbaj. 

A doua observație este legată de „resetarea" PSD. Partidul social democrat are în CNCD patru reprezentanți. Votul a fost de 7-1, ceea ce înseamnă că trei dintre ei au fost de acord cu utilizarea acestei formule. Deci 75%. Nu știu din ce motive. Poate pentru că în vară se va pune problema reînnoirii mandatelor?", a scris Adrian Năstase pe blogul său

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel