Adrian Năstase, în campanie la Cornu. Mesajul momentului înainte de alegerile locale

Adrian Năstase a scris despre campania electorală pentru alegerile locale din 27 septembrie. 

"Am primit mai multe invitatii, de la unele televiziuni, pentru a comenta campania actuală pentru alegerile locale. Le-am refuzat pentru că nu aveam comentarii solide pe această temă. Privesc, din cand in cand, emisiunile electorale si sunt tot mai dezamăgit de tonul si de continutul dezbaterilor", a scris Adrian Năstase pe blogul său.

"Pe de altă parte, starea de urgentă favorizează eliminarea oricăror altor teme, in afara pandemiei. Panoramări mondiale despre posibile vaccinuri, eventual reusitele economice ale ministrului Citu, dificultăti in deschiderea scolilor. Evident, in felul acesta, agenda publică este strict controlată de guvern. PSD tace cu discretie, asteptand să anunte căstigarea localelor, la numărul de aleşi", transmite Adrian Năstase.

"Campanie la Cornu"

"Probabil că v-ati asteptat să comentez candidatura lui Băsescu. Nu o voi face pentru a nu afecta sansele Gabrielei Firea, căreia ii doresc succes in alegeri. Altfel, ar fi trebuit să le scriu celor care se uită la această candidatură: „Mai luati o dată de la Băsescu”. O surpriză plăcută o reprezintă si candidatura lui Sergiu Sechelariu la primăria Bacău, cel căruia Dosarul Zambaccian i-a adus o binemeritată notorietate.

Asa incat, eu, la Cornu, imi desfăsor campania mea de strangere a merelor pentru palinca de anul viitor", a încheiat Adrian Năstase.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel