Accident rutier grav la Botoșani. O persoană a murit

Interventie SMURD - foto ilustrativ
Interventie SMURD - foto ilustrativ

Un accident rutier grav a avut loc în urmă cu puțin timp în Botoșani, pe drumul european E58.

O persoană a murit, iar o alta a fost grav rănită în urma unui accident rutier produs, luni după-amiază, pe drumul european E58 care face legătura între Botoşani şi Suceava, au informat reprezentanţii Poliţiei Botoşani.

Un tânăr de 21 de ani aflat la volanul unui autoturism înmatriculat în Botoşani a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a pătruns pe contrasens, fiind lovit puternic de o autoutilitară înmatriculată în judeţul Suceava.

În urma impactului, tânărul care a produs accidentul şi-a pierdut viaţa, el neputând fi salvat în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de echipajele SMURD deplasate la faţa locului de la Botoşani şi de la Suceava.

vezi și: Accident grav, șase răniți. Trafic blocat total pe DN1 - UPDATE


"Evenimentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei de deplasare a unui autovehicul care a pătruns pe sens opus şi care a intrat în coliziune frontală cu un alt autovehicul care circula dinspre Botoşani către Suceava", a afirmat şeful Serviciului Poliţiei Rutiere Botoşani, Teodor Orhei.

Femeia aflată la volanul autoutilitare are 39 de ani şi este din Suceava. Ea a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati din Botoşani. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel