Accident grav. O femeie a murit. Bebelușul, de urgență la spital

O femeie în vârstă de 42 ani a murit într-un accident rutier produs în localitatea Dumbrava. În maşină se afla şi un bebeluş de doar 10 luni.

Potrivit datelor comunicate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, în maşină se aflau patru femei, cu vârste cuprinse între 23 şi 45 ani, şi un copil de 10 luni.

Singura persoană care a avut nevoie de descarcerare şi a fost preluată inconştientă, în stop cardio-respirator, a fost femeia de 42 ani, pasageră în dreapta. Purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa, Camelia Strungari, a precizat pentru AGERPRES că femeia aflată în stare gravă a murit la unitatea de primire urgenţe.

La spital au ajuns şi celelalte două pasagere, rănite uşor şi bebeluşul de 10 luni, singura care a refuzat transportul la spital fiind şoferiţa.

Reprezentanta Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, Crina Sîrb, spune că, din primele date, conducătoarea auto în vârstă de 26 ani, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a pierdut controlul direcţiei de deplasare, a ieşit în afara carosabilului a lovit un parapet şi apoi un cap de podeţ.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel