Accident grav la Copșa Mică. Trei persoane rănite

Autoritățile au intervenit de urgență în urma unui accident produs pe DN 14, în județul Sibiu. 

Trei persoane au fost rănite sâmbătă într-un accident rutier care a avut loc în oraşul Copşa Mică, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu, scrie Agerpres. 

"ISU Sibiu a intervenit de urgenţă cu un echipaj SMURD, pe DN 14, localitatea Copşa Mică la un accident rutier produs între două autoturisme. La faţa locului s-au acordat îngrijiri medicale pentru trei persoane implicate, dintre care un bărbat de circa 79 de ani şi o femeie de aproximativ 70 de ani au fost transportate la spital. Echipajul SMURD a transportat la CPU Mediaş bărbatul cu contuzie toracică, conştient. Un echipaj SAJ a acordat îngrijiri medicale de asemenea", a anunţat ISU Sibiu.

Una dintre victime a refuzat transportul la spital 



Cea de a treia persoană rănită, un bărbat de 71 de ani, a refuzat transportul la spital, spun cei de la Ambulanţa Sibiu.

Accidentul a fost produs de un şofer din judeţul Mureş, de 69 de ani, care a pătruns pe contrasens, unde a intrat într-o altă maşină, condusă tot de un bărbat, de 79 de ani, din oraşul Dumbrăveni (judeţul Sibiu), potrivit Poliţiei.

"Traficul in acest moment se desfăşoară alternativ, pe un singur sens. Accidentul s-a produs pe sensul de mers Mediaş - Sibiu. Poliţiştii rutieri sunt la faţa locului şi continuă cercetările", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu, Luciana Lazăr. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel