Accident grav. Două TIR-uri s-au ciocnit. Pericol de explozie

accident_tir_20317600
accident_tir_20317600

Pompierii militari intervin, luni după-amiază, pe DN 7, în localitatea Câineni pentru asigurarea măsurilor de apărare împotriva incendiilor după ce două tiruri, unul care transporta maşini iar celălalt încărcat cu făină de porumb, s-au ciocnit frontal, existând scurgeri de combustibil pe carosabil, au informat reprezentanţii ISU Vâlcea.

"Autocamionul care transporta autoturisme s-a răsturnat, iar două dintre maşini au căzut de pe platformă în curtea unei locuinţe învecinate. Sunt şi scurgeri de combustibil din rezervoare şi se asigură măsuri de apărare împotriva incendiilor", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Cătălin Popescu.

În urma impactului dintre cele două autocamioane a rezultat şi rănirea celor doi şoferi, aceştia fiind transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Vâlcea, cu multiple fracturi deschise.

"Tirul încărcat cu făină de porumb ar fi efectuat manevra de depăşire a unei coloane de maşini, intrând în coliziune frontală cu un alt tir, care circula regulamentar din sens opus şi care transporta mai multe autovehicule. A rezultat rănirea gravă a şoferului vinovat", a anunţat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Vâlcea, Cătălin Udrea.

Traficul rutier în zonă este blocat pe ambele sensuri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel