A vândut un autoturism fără să fie al lui. Cumpărătorul s-a trezit fără mașină în parcare

A vândut un autoturism fără să fie al lui. Cumpărătorul s-a trezit fără mașină în parcare  /  Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
A vândut un autoturism fără să fie al lui. Cumpărătorul s-a trezit fără mașină în parcare / Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay

Un bărbat s-a trezit fără mașină în parcarea hotelului.

La data de 18 august a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au identificat 3 bărbați, de 31, 40 și 44 de ani, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de furt calificat, complicitate la furt calificat și înșelăciune.

Astfel, la data de 6 august a.c., în jurul orei 23.00, doi dintre bărbați, de 40, respectiv 44 de ani, ar fi sustras un autoturism din stațiunea Neptun, ulterior, la data de 18 august a.c., polițiștii identificând autoturismul în parcarea unui hotel din municipiul Piatra Neamț.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că bărbatul de 31 de ani ar fi vândut autoturismul persoanei vătămate, fără ca acesta să aibă calitatea de proprietar al vehiculului.

În baza probatoriului administrat, cei trei bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia cu propunere de arestare preventivă, potrivit FocusPress.

Alertă la Capitoliu. Posibil explozibil într-o mașină de lângă clădire

Departamentul de Poliție Metropolitană a blocat o stradă lângă Capitolul SUA și o clădire a Bibliotecii Congresului din Washington, joi, 19 august 2021, în timp ce forțele de ordine investighează o mașină care conține un dispozitiv explozibil.

Ofițerii au spus că au evacuat zona din jurul clădirii, care se află lângă Capitolul SUA și Curtea Supremă. Poliția Capitolului a declarat pe Twitter că ofițerii răspundeau la un dispozitiv suspect aflat într-o mașină de lângă clădire.

"Aceasta este o anchetă activă asupra amenințării cu bombe", a scris pe Twitter poliția Capitoliului. „Vă rugăm să continuați să evitați zona din jurul Bibliotecii Congresului”.

Un bărbat se afla la volanul mașinii

Departamentul de Poliție Metropolitană, Divizia Washington Field a Biroului pentru Alcool, Tutun, Arme de Foc și Explozivi și Washington Field ale Biroului Federal de Investigații sunt la fața locului pentru a asista Poliția Capitolului. Primarul din Washington DC, Muriel Bowser, a declarat că a fost informată cu privire la situație și a sfătuit oamenii să evite zona.

Oamenii legii au declarat pentru Associated Press că lucrează pentru a stabili dacă dispozitivul din vehicul este un „explozibil operabil” și dacă persoana din camion, identificată ca bărbat, deținea un detonator.

Oamenii legii au declarat pentru NBC News că nu au identificat nimic în camion care seamănă cu un dispozitiv exploziv. Preocuparea se bazează pe declarațiile șoferului, care a spus că are explozibil.  Oamenii legii au declarat că au fost alertați asupra situației și au răspuns la aceasta la scurt timp după ora 9 a.m. (vezi imaginile AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel