A murit BOO - cel mai drăguț câine din lume

A murit BOO - cel mai drăguț câine din lume
A murit BOO - cel mai drăguț câine din lume

Cel mai dragut câine din lume, Boo, a murit de ”inimă rea”.

Pomeranian Boo și prietenul său Buddy, care a murit anul trecut, au devenit senzații pe internet atunci când proprietarii lor americani au început să publice imagini ale adorabilelor lor animale. Moartea lui a fost confirmată într-un mesaj făcut de proprietarii săi către cei 16 milioane de urmăritori ai lui Boo e pe Facebook. Cățelul avea 12 ani.

"La scurt timp după ce a murit partenerul său, Buddy, Boo a arătat semne că are probleme legate de inimă. ”Credem că inima lui sa rupt literalmente când Buddy ne-a părăsit", au scris proprietarii. "El s-a agățat de viață și ne-a mai oferit peste un an, dar se pare că venit și timpul lui și suntem siguri că a fost cel mai fericit moment atunci când s-au întâlnit în ceruri”, au mai scris proprietarii.

"Cu toții avem inima distrusă, dar ne simțim bine știind că nu mai are nicio durere sau disconfort", au adăugat ei, menționând ca Boo "a adus bucurie oamenilor din întreaga lume".

Anunțul i-a șocat pe fanii lui Boo, dintre care câțiva au spus că au plâns toată ziua la aflarea veștii. În plus față de prezența sa în mass-media socială, Boo a fost numit în 2012 ca Virgin America's Official Pet Liaison şi avea un contract cu o editură, fotografii cu el apărând în cartea „Boo: The Life of the World's Cutest Dog”, publicată în 2011.

Câțelului i-a fost luat un ”interviu” în 2012, la CNN. "Viața nu s-a schimbat prea mult pentru mine", a spus el, prin vocea stăpânilor "Îmi place să stau acasă, să mă joc cu jucăriile și să-mi petrec timpul cu Buddy". Un fake news despre moartea lui Boo a fost demascat de Anderson Cooper de la CNN, tot în 2012.

Citește și:

Adăpostul groazei, curățat. Nu se știe numărul câinlor morți!

Adăpostul GROAZEI din Prejmer. Zeci de căței morți într-un foster ilegal - imagini dureroase

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel