A găsit o geantă cu bani și un telefon. A predat tot la poliție

foto: businessinsider.com
foto: businessinsider.com

O femeie de 44 de ani din Craiova a dus, joi după-amiaza, la poliţie, o geantă cu suma 2.139 lei şi un telefon mobil, pe care a găsit-o pe o bancă în zona unui centru comercial din municipiu. 

Potrivit IPJ Dolj, Leonora Teicu a mers cu geanta la sediul Secţiei Regionale Poliţie Transporturi Craiova şi a povestit că, în timp ce se deplasa către domiciliu, a găsit geanta de culoare neagră aşezată pe o bancă din apropierea unui centru comercial din cartierul craiovean Rovine, situat în zona Gării Craiova, iar în încercarea de identificare a persoanei care şi-a uitat sau pierdut bunul, a deschis geanta respectivă, moment în care a observat că în interior se aflau suma de 2.139 lei, un telefon mobil marca Nokia şi o carte de identitate aparţinând unei femei domiciliate în comuna doljeană Pleniţa. 

"Nereuşind să ia legătura cu proprietara genţii, femeia de 44 de ani s-a deplasat la sediul SRPT Craiova pentru a preda bunul găsit pe stradă. Între timp, poliţiştii din cadrul SRPT Craiova au reuşit să identifice şi să ia legătura cu persoana vătămată, fiind vorba despre o femeie de 60 de ani din comuna Pleniţa, judeţul Dolj, pe care au înştiinţat-o despre aspectele anterior menţionate, rugând-o să se prezinte la sediul Secţiei Regionale Poliţie Transporturi Craiova", precizează IPJ Dolj într-un comunicat de presă. 

Femeia din Pleniţa s-a prezentat în scurt timp la sediul secţiei, iar în prezenţa ofiţerului de serviciu şi a şefului de post de la SPTF Craiova - Călători i-a fost restituită geanta cu bunurile existente. Femeia a declarat poliţiştilor că a găsit în geantă întreaga sumă de bani şi celelalte bunuri ale sale. 

Craioveanca de 44 de ani a fost felicitată de şeful Secţiei Regionale Poliţie Transporturi, care i-a oferit o diplomă în semn de recunoştinţă pentru promovarea valorilor morale şi pentru că a dat dovada de spirit civic, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel