A fost BEAT timp de șase ani, FĂRĂ să bea alcool. Boala ASCUNSĂ de care suferă: "Nimeni nu m-a crezut"

Foto: Pixabay. Imagine cu rol ilustrativ
Foto: Pixabay. Imagine cu rol ilustrativ

Un bărbat a fost beat timp de şase ani fără să bea alcool. Iată boala misterioasă de care suferă.

Un bărbat în vârstă de 46 de ani a avut semne de beție timp de șase ani, fără să pună nicio picătură de alcool în gură, până când, într-un final, a primit și diagnosticul. Medicii i-au spus că are o afecțiune rară ce presupune că intestinul fermentează anumite alimente, creând o stare de „auto-beţie”.

Se numește sindromul fermentaţiei intestinale, o afecţiune care face ca bacteriile din intestin să transforme carbohidraţii în alcool.

Starea de beţie se declanşează atunci când cei afectaţi consumă alimente şi băuturi bogate în zahăr sau carbohidraţi, și experimentează o senzaţie de „ceaţă cerebrală”, asemănătoare cu starea pe care o are o persoană după ce bea mai multe beri.

A fost chiar și arestat. Nu l-a crezut nimeni

Simptomele bărbatului au apărut după ce a primit antibiotice în 2011, în urma unei „răni complicate la degetul mare”, se arată în raportul medicilor și este posibil ca medicaţia să îi fi perturbat microbiomul intestinal sau microorganismele, cum ar fi bacteriile şi ciupercile, care trăiesc acolo.

"Nimeni nu m-a crezut", a spus bărbatul. 

Pe lângă acea „ceaţă a creierului”, el prezenta și un comportament agresiv necaracteristic şi a fost chiar arestat pentru conducere în stare de ebrietate, dar nimeni nu l-a crezut când a spus că nu a băut nimic. Atunci, concentraţia de alcool în sânge a bărbatului a înregistrat de două ori limita legală, dar el a insistat că nu a băut, citează csid.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel