A alimentat mașina cu 2 litri de COLA. Ce a urmat a fost NEAȘTEPTAT - VIDEO

Şeful MOL avertizează că decizia Guvernului condus de Viktor Orbande a plafona preţul carburanţilor ar putea provoca o penurie
Şeful MOL avertizează că decizia Guvernului condus de Viktor Orbande a plafona preţul carburanţilor ar putea provoca o penurie

Din seria experimentelor duse la extrem, un bărbat a turnat 2 litri de Coca-Cola în rezervorul mașinii, pentru a vedea ce se întâmplă. 

Youtube-ul este prin de experimente care mai de care mai spectaculoase, însă de această dată, un realizator al canalului „Garage 54” a făcut unul de-a dreptul halucinant, la care nu s-ar fi gândit prea multă lume. 

Acesta a vrut să demonstreze dacă o mașină LADA poate rezista având pe post de combustibil o sticlă de Coca-Cola, pe care a golit-o în rezervor. Rezultatul a fost unul cu totul neașteptat și asta pentru că, după ce un membru al echipei a pornit motorul, mașina a reușit să meargă doar 1,7 kilometri, după care a cedat în mod previzibil. 

Ulterior, după ce i-au golit circuitul de alimentare cu carburant și au înlocuit filtrul de ulei, mașina a pornit din nou.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel