80 de trenuri anulate de către CFR în perioada sărbătorilor

gara
gara

80 de trenuri vor fi anulate  în perioada 23, 24 şi 25 aprilie de către CFR de pe mai multe regionale, în timp ce pe regionalele Iaşi, Suceava şi Galaţi vor fi introduse opt trenuri suplimentar.

De asemenea, în perioada 21 – 26 aprilie, trenurile de călători cele mai solicitate vor fi suplimentate zilnic cu un număr de peste 40 de vagoane, pe cele mai importante relaţii: cu plecare din/către Bucureşti Nord către/din Timişoara, Craiova, Târgu Jiu, Drobeta Turnu Severin, Braşov, Oradea, Cluj Napoca, Deva, Târgu Mureş, Sighetu Marmaţiei, Suceava, Piatra Neamţ, Bacău, Iaşi, Galaţi, Constanţa.

Călătorii care locuiesc în Bucureşti în cartierele Colentina, Tei şi Pantelimon îşi pot procura cu uşurinţă bilete din punctul de vânzare situat în Carrefour Colentina. De asemenea, se pot cumpăra bilete şi din agenţiile de cartier Berceni şi Titan.

"Pentru a evita aglomeraţiile de la casele de bilete din ajunul sărbătorilor, CFR recomandă călătorilor să-şi procure din timp legitimaţiile de călătorie. Acestea se pot cumpăra cu anticipaţie beneficiind de o reducere între 5-13%, pentru orice destinaţii şi ranguri de tren de la: toate staţiile şi agenţiile de voiaj CFR, on-line de pe site-ul www.cfrcalatori.ro sau de la distribuitorii autorizaţi (agenţii de turism), de la automatele de vânzare din staţiile CFR şi de la terminalele de plăţi electronice Zebrapay", recomandă CFR Călători.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel