25 ani de la ultimul meci al naţionalei României la un Campionat Mondial. Mesajul lui Gică Hagi

Facebook Echipa Nationala a României
Facebook Echipa Nationala a României

Gheorghe Hagi, managerul celor de la Farul Constanţa, a transmis un mesaj la împlinirea a 25 de ani de la ultimul meci la Campionatul Mondial susţinut de naţionala României.

"30 iunie 1998, la Bordeaux. România - Croația, ultimul meci al echipei naționale la un Campionat Mondial", a scris Gheorghe Hagi pe Facebook.

În 1998, la Campionatul Mondial din Franţa, România a învins Columbia, prin golul marcat de Adrian Ilie, dar şi Anglia, prin prestaţia de excepţie a lui Viorel Moldova şi Dan Petrescu. Croaţia lui Suker ne-a oprit cu greu atunci. 

Anghel Iordănescu a făcut analiza ultimelor meciuri ale naţionalei. 

”Nici eu nu am fost mulțumit de nivelul jocului, dar au fost două deplasări grele. Una, cea mai bună echipă din grupă, iar cealaltă, o altă echipă care speră să se califice. 

Și eu sunt de acord că așteptam un alt joc. Așteptam ca nivelul băieților noștri să fie unul care să ne mulțumească. Dar în fotbal, la ce arătam acum, este mai important rezultatul. 

Dacă facem un bilanț, sunt 8 puncte care ne dau speranțe. Jucătorii trebuie să-și ridice nivelul, în primul rând, să ridice nivelul la echipele lor de club. 

Jucătorii noștri nu fac față la un regim de jocuri într-o perioadă foarte scurtă. Competiția noastră internă nu ne ajută, jucătorii noștri trebuie să ridice nivelul. Mă refer la intensitate, la ritmul jocului și la angajament. Competiția noastră internă este una destul de scăzută. 

Din punctul meu de vedere, chiar dacă sunt talentați, sunt jucători capricioși, mofturoși, asta din cauza educației pe cere le-o dăm la cluburi”, a mai spus fostul selecționer, la Fotbal Club. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt1
YesMy - smt4.3.1
pixel