DECLARAŢII CRIN ANTONESCU. KLAUS IOHANNIS FĂCUT ŢĂNDĂRI. "Este un candidat al PDL"

Crin Antonescu
Crin Antonescu

Crin Antonescu, fost preşedinte PNL, a declarat pentru rtv că este mulţumit de faptul că nu este candidatul ACL la alegerile prezidenţiale.

Crin Antonescu a spus că nu îi pare rău că nu este candidat la prezidenţiale deoarece a existat un vot al partidului care a ales pe altcineva.

"Vă garantez că sunt bine aşa cum sunt, ca non candidat", a spus acesta.

Lumea se aşteapta ca Antonescu să îi acorde sprijinul lui Iohannis

"Cei care îşi pun această problemă încurcă priorităţile. Prioritar trebuie să fie candidadatul şi campania acestuia. Nu am comunicat foarte mult cum îl susţin, cum nu îl susţin. Am spus totuşi următorul lucru. Nu cred că în campania lui Iohannis, aşa cum se dezvoltă ea, nu cred că urmărim poziţia în raport cu anumite teme istorice", a sugerat acesta, menţionând că locul său nu este în acestă campanie.

"Domnul Iohannis are bune şanse"

Acesta a explicat că este de părere că prezidenţiabilul "Iohannis duce o campanie în care are grijă să maximizeze scorul electoral", adăugând însă că nu îşi poate permite să fie agentul unei campanii în care despre el însuşi s-a spus că a fost la limita Constituţiei.

"Într-o astfel de campanie, niciodată!!!"

"Nici domnul Iohannis nu cred că are nevoie de cineva ca mine, nu sunt dispus să mă produc într-o altfel de campanie", este de părere Antonescu.

Fostul preşedinte PNL consideră că alegerile vor fi câştigate sau "de dl. Ponta sau de dl. Iohannis'.

Campania nu este a lui Iohannis

"În anumite momente am sentimentul că văd candidatul PDL, şi nu PNL, candidatul PDL aşa cum l-am văzut în toată epoca Băsescu", susţine Antonescu.

Acesta a recunoscut că a fost de acord cu acestă construcţie politică, însă "acestă uniune se poate face sănătos".

Ambele partide îl susţin pe Iohannis

"Este fals că ar exista oameni care ar obstrucţiona campania lui Iohannis", mai ales că este vorba de "o campanie pe care însuşi candidatul a gândit-o în aşa fel, încât eu nu doresc să fiu în preajma actorului principal. Vor fi oameni care cântă muzică după ureche. Eu nu!", susţine Antonescu.

De ce ar fi Iohannis mai apropiat de PDL

"Eu am vorbit despre un anumit discurs care poate să aibă şanse de succes. Este un anumit discurs cu care eu nu vreau să am de-a face", a încheiat Crin Antonescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel