Zona 51. Armata SUA, pe poziţie faţă de cei peste un milion de oameni care vor să ia cu asalt zona

Zona 51 este o tabără militară de antrenament în aer liber a Forţelor Aeriene
Zona 51 este o tabără militară de antrenament în aer liber a Forţelor Aeriene

Armata SUA a luat în serios anaunțul  celor peste un milion de internauți  din întreaga lume, care pe 20 septembrie şi-au propus să ia cu „asalt" Zona 51 pentru a elibera extratereştrii care sunt ţinuţi prizonieri acolo.

Totul a început ca o glumă, notează o parte a presei nord-americane, unde peste un milion de americani au răspuns că participă la un eveniment creat pe Facebook prin care se îndemna la luarea cu asalt a bazei secrete din Nevada, care "ar adăposti extratereștri". Evenimentul ar urma să aibă loc pe 20 septembrie. Postarea are mii de comentarii, fiind greu de anticipat câte sunt glume și câte sunt serioase.

În mediul online, cei care vor să participe deja au creat o multitudine de meme-uri despre cum va decurge asaltul şi despre urmările acestuia. Totuşi, pe lângă sentimentul general de amuzament, forţele aeriene ale SUA nu se dezmint şi au oferit un comunicat presei prin care atrag atenţia internauţilor cu privire la riscurile la care se expun atunci când atacă un centru de antrenament activ, potrivit Science Alert.

Aflată în valea Amargosa, la o oră de mers cu mașina de Las Vegas, Zona 51 este  una dintre cele mai secrete baze ale Armatei Americane, iar cei care  se aventurează prea mult în zonă  sunt întâmpinați cu semne de avertizare care indică faptul că ar putea fi amendați.

„Zona 51 este o tabără militară de antrenament în aer liber a Forţelor Aeriene şi descurajăm orice tentativă de pătrundere în incintele unde antrenăm forţe armate ale SUA", a declarat Laura McAndrews, purtătoare de cuvânt a Forţelor Aeriene ale SUA. 

Cei care spun că vor participa la marșul din septembrie știu că misiunea lor nu va fi ușoară, mai relatează sursa citată.

Zona 51 a fost exploatată de filme ca Ziua Independenței sau Dosarele X.

Zona 51 este una dintre cele mai secrete baze ale Armatei Americane situată lângă lacul Groom Lake, din comitatul Nye, statul Nevada și de-a lungul timpului a devenit o sursă inepuizabilă de teorii ale conspirației, mulți americani fiind convinși că aici se află ascunși extratereștri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel