ZODII urmărite de ghinion pentru că au făcut rău

Trei zodii, lovitură pentru sectorul financiar
Trei zodii, lovitură pentru sectorul financiar

ZODII: Unii oameni fac rău în mod gratuit și nu au niciun fel de remușcare în acest sens. Astrele îi avertizează, însă, că oricând roata se poate întoarce și vor avea de suferit.

ZODII - Scorpion

Se joacă mult cu mințile celor din jur, știe cum să profite de pe urma slăbiciunilor acestora. Nu suportă să fie contrazis și cu atât mai aprigă va fi răzbunarea sa dacă a fost înșelat. E machiavelic și nu are nicio remușcare să se bucure de necazurile celorlalți. Egoismul îl lasă fără prieteni, semn că la un moment dat ghinioanele încep să se țină scai de el.

ZODII - Leu

Nativul Leu este prea plin de el și consideră că nimeni niciodată nu va putea să îl depășească. Atunci când însă vede în jur că sunt oameni care prind avans și care tind să îi ia poziția devine extrem de rău. Adesea recurge la victimizare și îi învinovățește pe cei din jur pentru problemele sale. Trebuie să știe că la un moment dat va pica de acolo de sus unde singur s-a pus și rând pe rând tot răul i se va întoarce.

[citeste si]

ZODII - Fecioară

Nimic nu iartă cei născuți în această zodie. Așteaptă cu nesaț orice ocazie ca să critice, să arunce vorbe aspre, care să rănească. Au o satisfacție aparte atunci când sunt răi și fac astfel de afirmații chiar și cu cei apropiați. Nu au milă atunci când vor să se răzbune și profită de vulnerabilitatea celor din fața lor pentru a-i pune la pământ, notează ele.ro. Doar că lucrurile nu pot merge așa la nesfârșit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel