Zodii - Un top în care nu vrei să fii

Zodii
Zodii

Dacă ești în căutarea unei persoane empatice, ar trebui să eviți unele zodii, care și-au format un mecanism de apărare.

Rac

Dacă au fost răniți sau trădați în trecut, își ignoră sentimentele. Se vor purta de parcă acea persoană nu mai există pentru ei, iar odată ce au ajuns în acest punct, nu mai există cale de întoarcere. Țin foarte bine minte fiecare greșeală și se vor asigura că cei care i-au rănit vor avea parte de o atitudine corespunzătoare.

Capricorn

Capricornii refuză să se lase conduși de emoții, deci dacă ar putea alege, ar prefera să fie cunoscuți mai degrabă pentru o atitudine rece, decât una sentimentală. Din moment ce Capricornii cred că imaginea reprezintă cheia succesului, fac tot ceea ce le stă în putință pentru a lăsa celor din jur o impresie ireproșabilă. Cred cu tărie că sentimentele pe care ești dispus să le arăți sau ancorarea în trecut te vor face o persoană slabă în ochii celorlalți. 

Fecioară

Sunt momente în care o Fecioară crede cu adevărat că este cea mai inteligentă persoană din cameră și că toți ceilalți nu se pot ridica la nivelul lor. Fecioarelor le face plăcere să învețe cât mai multe lucruri, ca mai apoi să-i impresioneze pe cei din jur cu diversele cunoștințe pe care le-au dobândit.  

Gemeni

Gemenii pot fi imprevizibili – într-un moment sunt calzi și te ascultă cu zâmbetul pe buze, iar la scurt timp se arată reci și neprietenoși. Singurul lucru pe care poți conta în privința lor este faptul că nu vor fi niciodată indiferenți. Dacă îi rănești, îți vor spune în mod direct tot ce îi deranjează și își vor schimba total comportamentul față de tine, notează elle.ro. Este mult mai bine dacă aștepți să aibă o stare bună dacă vrei să le ceri iertare.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel