Zodii sincere versus zodii false

Rodica Mitu / 01 aug 2018 / 08:29 Salveaza PDF Comentarii
Zodii
Descriere foto: Zodii

În timp ce unele semne zodiacale preferă să trăiască în minciună, pentru altele, sinceritatea este punctul lor forte.

Berbec
Sinceritatea este o regulă de aur care nu poate fi încălcată, fără nicio excepție. Falsitatea nu se află în agenda unui nativ Berbec.

Taur
Nativii născuți în acest semn zodiacal nu au atributele de a fi mincinoși, înșelători.

Gemeni
Gemenii nu sunt deloc fanii rutinei și urăsc singurătatea. Ei ar face orice ca să se facă plăcuți.

Rac
Mereu suspicios și gelos, Racul este un alt semn zodiacal care ar face orice ca să se simtă bine în pielea lui și ca să aibă numai de câștigat. 

Leu
Minciuna nu se află pe lista unui Leu. Acesta se află mereu în căutarea adevărului, chiar dacă este conștient că îl găsește mai greu, dar acțiunile se ridică la așteptările lor.

Fecioară
O Fecioară are nevoie mereu de o aprobare și succes și își va dezvolta o natură dubioasă și o fațadă pentru a obține tot ceea ce își dorește.

Balanță
Balanța trăiește mereu în trecut, iar acest lucru este în detrimentul său pentru planurile sale de viitor. A face o situație grea să pară ușoară este o parte a jocului lor. 

Scorpion
Secretos din fire, nu prea ai cale să descifrezi un nativ Scorpion și să afli adevărul de la el. Având o limită de asumare a riscurilor, va fi foarte greu pentru un Scorpion să lase o persoană să îl cunoască cu adevărat.

Săgetător
Sentimentele unui Săgetător sunt autentice, iar el vrea ca oamenii din jur să știe asta. 

Capricorn
Capricornul este conștient că roata se poate întoarce oricând și tocmai de aceea preferă să transmită în jurul său o continuă stare de bine.

Vărsător
Vărsătorul nu se concentrează pe nimeni altcineva în afară de propria persoană. Cum poate fi acesta sincer, când el nu poate fi sincer nici măcar cu el însuși?

Pești
Peștii nu sunt prea dornici să-și ia angajamente și pare că ar vrea să ocolească orice situație ce nu este prielnică, notează elle.ro.  Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24