Zodii puse mereu pe ceartă

Zodii
Zodii

Unele zodii pornesc mereu dispute.

Taur

Taurul este o zodie fixistă, ceea ce înseamnă că are idei și convingeri fixe. Este imposibil să îi convingi să își schimbe părerea. Deși văd alte puncte de vedere ca pe o amenințare a sistemului lor de valori, nu au intenții negative. Pot să aibă însă o determinare prea mare de a-i convinge pe ceilalți să își schimbe gândirea.

Leu

Cei din zodia Leu ar putea să se supere foarte ușor din cauza firii lor sensibile. Leii au tendința să să se certe în privința unor chestiuni care îi afectează direct. Se ceartă când lucrurile nu merg cum vor ei și au tendința de a-și impune opinia asupra celorlalți.

Balanță

Cei din zodia Balanță au nevoie întotdeauna de un oponent, ceea ce poate să fie prea mult pentru rude și prieteni. Deși Balanțele nu au intenții rele, iar comentariile lor nu sunt răutăcioase, ci mai mult ironii. Balanțele trebuie să înțeleagă că nu orice conversație trebuie să se transforme într-o dispută.

Capricorn

Capricornii ajung la certuri deoarece se consideră mai inteligenți și mai experimentați decât ceilalți. Pentru că nu e cea mai bună abordare față ce ceilalți, Capricornii trebuie să își schimbe puțin felul în care interacționează cu lumea și să înțeleagă că experiențele celorlalți sunt la fel de valide ca ale lor, notează elle.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel