Zodii predispuse să fie înșelate

Semnul zodiacal poate influența faptul dacă vei fi sau nu înșelat.

În general, femeia Capricorn este genul de persoană care nu își arată sentimentele. Adeseori poate părea de multe ori o persoană fără emoții, căreia nu prea îi pasă de trăirile celorlalți. Din acest motiv, partenerul poate simți că nu este iubit și va căuta să se refugieze în brațele altei persoane. Femeia Capricorn are, uneori, o încăpățânare exagerată și o dorință de a avea dreptate în orice situație. Din această cauză, se ajunge des la conflicte cu partenerul.

Nativele din zodia Pești au tendința de a neglija relația de cuplu și de a-i scoate din sărite pe partenerii lor prin atitudinea negativistă și egocentristă pe care o afișează. Mai sunt și cazurile în care femeia Pești dă dovadă de naivitate. Acest lucru face ca ea să găsească parteneri nepotriviți.

Sensibila zodiacului, femeia Rac este cea mai predispusă la a fi înșelată. Sensibilitatea sa exagerată o va face deseori să intre în conflict cu partenerul, pentru că va vedea lucrurile altfel de cât sunt în realitate, notează huff.ro. Mai mult decât atât, femeia Rac are momente când este atât de preocupată de propria viață încât nu mai acordă suficientă atenție partenerului de viață.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel