Zodii pentru care singurătatea e cel mai mare dușman

Zodii
Zodii

Fără dragoste, unele semne zodiacale parcă nu ar avea aer.  

Taur

Persoanele născute în zodia Taur visează necontenit la iubirea perfectă, ideală, la un cuplu bine sudat, o relație fără certuri, în care domnește armonia. În căutarea acesteia se vor îndrăgosti mereu de câte cineva, ba chiar vor deveni dependenți de acele persoane, căci Taurii simt nevoia de multă iubire și cred că numai copleșindu-și partenerii cu gesturi tandre îi vor putea ține mereu alături.  

Rac

Racii nu pot trăi fără iubire, iar singurătatea este pentru ei cel mai mare dușman, un adevărat blestem. Se tem că nu vor avea cu cine să își împartă timpul. Trăiesc dragostea cu mare bucurie. Înfloresc pur și simplu, debordează de energie și sunt mereu cu zâmbetul pe buze. Sunt născuți să iubească și să fie iubiți.

Pești

Nativii Pești se hrănesc cu sentimente. Nu pot trăi dacă nu iubesc și nu sunt iubiți. Atunci când se îndrăgostesc și-ar da și sufletul pentru persoana iubita, de care devin dependenți, notează elero. Se regăsesc în celălalt ca într-o oglindă, ceea ce îi determină să vadă lucrurile mereu într-o perspectivă comună. Nu pot gândi decât pe termen lung la relație și vor avea întotdeauna un plan de viitor alături de cel iubit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel