Zodii pe care nu le vei uita niciodată după ce le întâlnești

Rodica Mitu / 03 sep 2018 / 20:24 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Unele zodii sunt menite să ajungă celebre.

Berbec

Femeia Berbec este cea pe care toată lumea își dorește să o cunoască atunci când pătrunde într-o încăpere. Este aproape imposibil să nu devină celebră cu o astfel de priză la oameni. Nimeni nu poate rezista farmecului acestei zodii. Totul pare să radieze în prezența unui Berbec. Acest semn va rămâne cu picioarele pe pământ. Nu vei citi pe chipul ei aroganță sau superioritate, ceea ce o va ajută pe termen lung.  

Leu

Femeia Leu este sortită să devină o celebritate încă de la naștere. Natura ei teatrală și plină de viață îi va croi un drum lin către faimă. Are întotdeauna planuri mari de viitor și nu prea contează ceea ce face în sine, ci câtă atenție captează prin activitatea sa. Interesul pentru binele personal va face din femeia Leu o celebritate inaccesibilă.

Scorpion

Femeia Scorpion este reprezentanta uneia dintre acele zodii pe care nu le vei uita niciodată după ce le întâlnești. Nu o face conștient, dar menține atenția prin mister. Magnetismul o ajută să rămână în memoria celor din jur și de ce nu, să devină faimoasă, notează elle.ro.

 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24