Zodii echilibrate. Nu se lasă duse de val

Rodica Mitu / 21 aug 2018 / 01:40 Salveaza PDF Comentarii
Zodii
Zodii

Unele semne zodiacale se numără printre cele mai echilibrate.

Balanță

Sunt echilibrate atât în ceea ce privește viața lor personală, cât și în modul în care văd lumea din jur. Balanțele nu vor fi niciodată părtinitoare, vor fi neutre și vor încerca să asculte argumentele fiecărei părți înainte de a lua o decizie sau de a se implica de partea cuiva.  

Leu

Leii sunt lideri și este în interesul lor să fie cu capul pe umeri, aceștia au nevoie ca cei din jur să aibă încredere în ei pentru a-i urma. Când vine vorba despre emoții, leii încearcă să își stăpânească trăirile pentru a nu deveni vulnerabili.  

Capricorn

Capricornii sunt persoane care se implică foarte mult în orice proiect și uneori se lasă duși de val, însă vine un moment când își găsesc echilibrul. Sunt foarte echilibrați și au grijă de ei să nu facă excese.  

Săgetător

Știu foarte bine că acțiunile și reacțiile lor au consecințe și de cele mai multe ori, dacă iau decizii pripite, aceste consecințe nu le vor fi favorabile. Săgetătorii își controlează foarte bine viața și nu prea se lasă duși de val.

Rac

Racii sunt echilibrați dacă se află într-o relație care le impune anumite limite. Totul se învârte în jurul iubirii în cazul lor, iar atâta timp când nu trebuie să își facă griji cu privire la viața lor amoroasă ei vor fi foarte calmi și echilibrați. 

Pești

Peștii sunt persoane foarte adaptabile în funcție de situație. Sunt pozitivi și își găsesc ușor inspirația în lucrurile care îi înconjoară. Știu foarte bine cum să își prioritizeze lucrurile, însă uneori de lasă pe plan secund deoarece pun nevoile celorlalți pe primul loc, notează elle.ro.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22