Zodii dramatice într-o relație

Rodica Mitu / 03 oct 2018 / 17:44 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Dacă partenerul tău este mult prea dramatic, un motiv poate fi legat și de zodia sa.

Rac

Luna este conducătorul planetar al Racului, ceea ce îi poate determina să aibă reacții emoționale. Dacă persoana născută în zodia Rac dorește să-și schimbe felul dramatic în care acționează, există o soluție. Ar trebui să încerce să-și înțeleagă sentimentele în loc să le țină ascunse, pentru a nu-și mai revărsa stările proaste asupra celorlalți.

Leu

Persoana născută în zodia Leu este foarte vocală, mai ales când vine vorba de sentimentele sale. Emoțiile sale pot varia de la dorința de a înțelege sensul vieții (sau al relației) până la nevoia de a-și declara iubirea în gura mare. Pentru a evita drama, nativul Leu trebuie să se concentreze să petreacă timp singur pentru a reflecta asupra anumitor lucruri, fără a consuma energia partenerului.

Scorpion

Scorpionul poate fi dramatic și foarte intens. Cu cât sunt mai dramatici, cu atât își arată mai mult dragostea pentru partener. El simte nevoia de a controla totul în jurul lui, inclusiv relațiile apropiate. Dacă își dorește să o lase mai ușor cu acest comportament dramatic, Scorpionul ar trebui să renunțe la nevoia de a avea totul sub control.

Săgetător

Pentru Săgetător, lucrurile pot fi perfecte acum, iar după două minute totul se poate schimba, ceea ce îl determină să fie foarte dramatic, notează elle.ro. În orice caz, Săgetătorul poate schimba acest lucru pentru a avea o relație liniștită. 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24