ZODII dificile când vine vorba de relații

Unele zodii sunt mai dificile în ceea ce privește capitolul relații.

Fecioară  

Cei din zodia Fecioară au o părere destul de bună despre ei și nu consideră că au nevoie de cineva care să îi completeze. Sunt critici, distanți, și preferă să nu se deschidă în fața nimănui, pentru a rămâne stăpâni pe situație.

Scorpion

Scorpionii au comportamente extreme când vine vorba de relații. Pot să fie afectuoși și fericiți că sunt cu tine, iar 10 minute mai târziu să fie distanți. E greu de urmărit ce simte și la ce se gândește în permanență un scorpion, dar ei se așteaptă totuși să știi.  

Săgetător

Celor din zodia Săgetător nu le place să-și ia angajamente, cu atât mai mult când vine vorba de relații, deoarece îi face să se simtă legați de o altă persoană. Săgetătorii sunt astfel dificili chiar de la început, pentru că nu dau din start șanse relației.  

Capricorn

Firea lui pragmatică este ideală în multe situații, dar relațiile nu sunt una dintre ele. Capricornii au și un fel aparte de a trata întâlnirile care te lasă cu impresia că ești mai degrabă la un interviu decât la o întâlnire. Este foarte metodic (aproape robotic) când încearcă să cunoască pe cineva.

Vărsător

Vărsătorii sunt de fel foarte independenți. Nu le place să vorbească despre viața lor privată, cum nu le place să se simtă vulnerabili în fața altei persoane, notează elle.ro. E de înțeles că încearcă să evite o inimă frântă, dar astfel complică foarte mult lucrurile în relațiile lor.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel