Zodii de care bărbații se îndrăgostesc pe loc

Valențele feminine ale anumitor zodii îi fac pe bărbați să se îndrăgostească iremediabil.

Taur

Femeia Taur este foarte practică și nu se lasă cucerită ușor. Bărbații se îndrăgostesc de istețimea și sinceritatea tăioasă cu care răspunde. Ea nu amestecă obligațiile cu distracția. Își cunoaște limitele și apreciază ordinea, dar este sociabilă și răbdătoare. Are un farmec aparte și un simț al umorului de invidiat.

Rac 

Plină de imaginație și fantezie, femeia Rac nu te va lăsa niciodată să te plictisești. Are nevoie de siguranță, prin urmare va examina un potențial partener mai mult timp, înainte de a decide dacă este potrivit pentru ea. Își ascultă intuiția și tinde să aibă dreptate când ia o decizie.  

Fecioară  

Femeia născută sub semnul Fecioarei este modestă și își dorește o viață simplă. Nu este adepta întâlnirilor și preferă să își observe un potențial partener în contexte sociale. Nu crede în destin și nu se sfiește să fie prima care acționează. Are o mare putere de seducție pe care o învăluie într-o aură de mister.  

Scorpion 

Nativa din Scorpion are o personalitate puternică și știe ce vrea de la viață. Își folosește rafinamentul și misterul pentru a îi face pe bărbați să venereze pământul pe care calcă, notează huff.ro. Oferă senzația că este cel mai bun lucru care i s-a întâmplat unui bărbat și acesta devine dispus să facă orice pentru a o păstra. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel