Zodii. Daruri de la Dumnezeu

Fiecare semn zodiacal a fost înzestrat cu o calitate unică, un dar divin.

Berbec: darul respectului de sine

Fiind prima zodie din horoscop, are energia începutului. Berbecul a fost înzestrat cu virtutea respectului de sine. Este prima zodie la care se trezește conștiința de sine. Are idei fulgerătoare, de multe ori geniale, care inspiră alte minți și generează încă un milion de idei noi.  

Taur: darul tăriei de caracter

Taurul este cel care pune în aplicare ideile altora, pentru a nu le lăsa să se piardă în vânt. Odată ce a luat o decizie, Taurul nu va mai da înapoi.  

Gemeni: darul cunoașterii

Conform mitului creației celor 12 zodii, Geamănului i-au fost sortite întrebările fără răspuns. Menirea lui este să arate tuturor ceea ce vede și simte omul în jurul său. Va căuta neobosit înțelesurilor adânci ale lumii și, astfel, își va descopeti darul primit: cunoașterea. Înzestrat cu puterea rațiunii și înțelegerea spontană a lucrurilor și ființelor, nativul în Gemeni manifestă o mare curiozitate în orice domeniu. 

Rac: darul sensibilității

Racul are datoria de a-și învăța semenii ce este emoția. El stârnește atât râsul, cât și lacrimile, pentru a aduce oamenilor mulțumire și bucurie sufletească.  

Leu: darul nobleții

Leul, zodia guvernată de Soare, a fost binecuvântat cu darul nobleții. El se bucură totodată de vitalitate, demnitate, voință fermă și autoritate. 

Fecioară: darul gândirii pure

Fecioara are menirea de a cerceta toate lucruile făurite de om cu scopul de a-l preveni când greșește. Doar în acest mod, creația poate atinge desăvârșirea. 

Balanță: darul dragostei

Misiunea divină a Balanței este să-l ajute pe om să fie conștient de îndatoririle sale față de ceilalți. Ea reprezintă, prin excelență, simbolul echilibrului între minte și inimă.

Scorpion: darul voinței supreme

Scorpionul este zodia care are legături profunde cu subconștientul. Înzestrat cu o uluitoare capacitate de a pătrunde în mințile oamenilor, Scorpionului vede cu claritate ceea ce mulți neagă. Lui îi revine una dintre cele mai grele misiuni: să se lupte cu instinctelor primitive, animalice, oscilând permanent între culmi și abisuri.  

Săgetător: darul abundenței infinite

Jovialului Săgetător a primit misiunea divină de a face oamenii să râdă. Dumnezeu i-a dăruit darul abundenței infinite, pe care acesta trebuie s-o răspândească pretutindeni.

Capricorn: darul responsabilității

Capricornul are misiunea deloc ușoară de a-i învăța pe oameni să muncească. Îi este hărăzit să poarte pe umerii lui toată truda omenirii.  

Vărsător: darul libertății

Vărsătorul, vizionarul omenirii, adeptul invențiilor, cel care vede în viitor toate posibilitățile glorioase, e chinuit de durerea singurătății. Pentru a le deschide ochii oamenilor către evoluție, el a primit darul libertății. Va caută mereu să amelioreze nivelul de viață material și spiritual al celorlalți, acționând independent.

Pești: darul compasiunii

Cea mai grea misiune, dar și cel mai de preț dar dintre toate, le revine Peștilor. Este singura zodie care îl înțelege cu adevărat pe Dumnezeu. Lacrimile Peștilor sunt menite să fie lacrimile Lui. Lor le revine uriașa sarcina de a ridica pe umerii lor toată suferință umanității, notează ele.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel