Zodii. Cum ești în relații în funcție de poziția lui Venus în momentul nașterii tale

Zodii
Zodii

Venus, planeta iubirii, din punct de vedere astrologic, poate da indicii despre relații.  

Venus în Berbec  

Berbecul este o zodie de foc, masculină, iute atât la vorbe, cât și la fapte. Prin urmare, Venus în Berbec definește o persoană cu sentimente puternice și foarte explicite, sinceră și complet lipsită de ipocrizie. 

Femeile cu Venus în Berbec se îndrăgostesc de multe ori la prima vedere, după care se plictisesc. Venus în Berbec definește iubita războinică, neînfricată, care te apară cu îndârjire, dar care nu se gândește de două ori înainte să te părăsească, odată ce focul pasiunii s-a stins. 

Venus în Taur 

Venus se simte în zodia Taurului precum peștele în apă. Amândoi au nevoie de securitate materială și emoțională. De aceea, Venus în Taur e dispusă să se angajeze în relații profunde, solide, validate de acte parafate și semnate la starea civilă. De asemenea, Venus în Taur are tendința să pună mai mult preț pe ceea ce primește de la partener, decât pe valoarea propriilor sentimente.

Venus în Gemeni  

Deschidere foarte mare pentru relații, dar mai mult la nivel informațional decât emoțional. Emoțiile nativilor cu Venus în Gemeni pot fi superficiale, uneori duplicitare. Setea lor de comunicare este atât de mare, încât nu se pot abține să nu creeze numeroase punți de comunicare cu alții. Așa ajung să se implice în relații paralele sau multiple, lucru destul de enervant pentru parteneri.

Venus în Rac 

Zodia Racului definește persoane care nutresc un profund atașament față de cămin, tradiții și trecut. Așa se explică de ce femeile cu Venus în Rac au o viață relațională strâns legată de mediul părintesc sau de tradițiile locului lor de origine. Emoțiile lor sunt intense, fără o baza rațională clară și au adesea surse karmice. Venus în Rac este timidă, melancolică, dependentă, hipersensibilă, irațională și isterică. Dramatizează totul și își asumă rolul de victimă, din nevoia de atenție. 

Venus în Leu

Zodia Leului vibrează pe linia afirmării voinței. Cu Venus în Leu, relațiile de iubire încep cu o provocare și devin dramatice. 

Venus în Fecioară

Fecioara este guvernată de planeta Mercur, a cărei vibrație este complet diferită de a planetei Venus. Mercur guvernează intelectul, comerțul, afacerile și organizarea, în timp ce Venus își dorește doar dragoste. Venus în Fecioară spune foarte greu te iubesc, pentru că este foarte prudentă în relațîi și nu îi place să vorbească fără rost.

Venus în Balanță 

Balanța este guvernată de Venus, ceea ce înseamnă că atât zodia, cât și planeta emit același tip de vibrație. Nativii cu Venus în Balanță sunt diplomați, posedă un pronunțat simt estetic și justițiar și au o deosebită tendința către armonie.

Venus în Scorpion  

În acest semn zodiacal, planeta își schimbă vibrația, emițând mai mult semnale de pericol, decât de fericire și iubire. Nativii cu Venus în Scorpion pot avea tendințe negative și distructive, dezvoltând relații din rațiuni greu de înțeles.

Venus în Săgetător 

Zodia Săgetătorul este guvernată de planeta Jupiter, supranumită marele benefic și planeta expansiunii. Vibrația aparte  se împletește cu nevoia de iubire a lui Venus, rezultând de aici o mare disponibilitate pentru relații, în sensul experimentului și aventurii.

Venus în Capricorn

Capricornul are obiective practice, concrete, ceea ce o forțează pe Venus să-și acordeze vibrația și să caute relații pe măsură. Femeia cu Venus în Capricorn afișează o atitudinea rece, interesată, parcă lipsită de sentimente. 

Venus în Vărsător 

Venus în Vărsător este libertina, creativă, capabilă să iubească fără resentimente și posesivitate. Femeia cu Venus în Vărsător pune libertatea proprie pe primul loc. Dacă o sufoci, se va rupe tine, căci nu suportă niciun fel de constrângere. 

Venus în Pești 

Caută iubirea mistică, iar relațiile lor sunt intense, marcate de sentimente contradictorii, notează ele.ro. Femeia cu Venus în Pești este imaginativă, visătoare și profund spirituală, gata să se sacrifice în iubire.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel