Zodii. Cum ajungi la echilibrul interior

Rodica Mitu / 19 oct 2018 / 00:52 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Fiecare zodie își poate găsi echilibrul interior.

Berbec  
Nativul Berbec știe că are nevoie de mult curaj pentru a-și depăși frustrările și eșecurile. Este prea mândru și prea ambițios pentru a accepta înfrângerile și are nevoie de multă tărie de caracter să se echilibreze.  

Taur
Taurul are nevoie de echilibru, dar nu poate atinge acest obiectiv dacă nu învață să mai facă și compromisuri.  

Gemeni
Nativii Gemeni sunt fericiți dacă au parte de iubire și de mulți prieteni.  

Rac
Nativul Rac pare atent și grijuliu cu toți, dar își camuflează destul de bine propriile nevoi.  

Leu
Cel mai mare vis al nativului Leu este să fie fericit, iar acesta nu se împlinește ușor, dacă este prea ambițios și dacă trece pe lângă oameni fără să îi cunoască în profunzime.  

Fecioară
Fecioara ar vrea să fie perfectă, să nu greșească niciodată nimic. Dar universul perfect la care visează este imposibil și trebuie să se ajusteze lumii în care trăiește. 

Balanță
Nativul Balanță tinde să echilibreze totul în jur, calculează, scade, adună, compensează. Greșește, de obicei, când vine vorba despre sentimente.  

Scorpion 
Fie că se lasă influențat de sentimentele lui cele mai adânci, fie că încearcă să le ascundă, Scorpionul are nevoie să sondeze în adâncime pentru a ieși la suprafață fără sacrificii. 

Săgetător
Nativul Săgetător nu va fi liniștit și fericit, dacă nu va înțelege totul în jurul lui.

Capricorn
Capricornul tinde să fie riguros, calculat și eficient în tot ceea ce face. Universul lui trebuie să fie unul bine ordonat, după dorințele sale, altfel va fi mereu posac, nefericit și nemulțumit de viață. 

Vărsător
Indiferent de ce carieră alege, nativul Vărsător încearcă să fie original. De cele mai multe ori reușește, chiar dacă nu are nimic de câștigat.

Pești
Nativul Pești va încerca să sondeze cele mai adânci aspecte ale personalității sale, să dezlege misterele tuturor sentimentelor și emoțiilor pe care le are, notează libertateapentrufemei.ro. 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25