Zodii cu o intuiție ieșită din comun

Rodica Mitu / 16 aug 2018 / 12:07 Salveaza PDF Comentarii
Zodii
Descriere foto: Zodii

Cele mai intuitive zodii sunt semnele de apă.

Rac

Femeia Rac sau cu Ascendentul în Rac este înzestrată cu o putere intuitivă ieșită din comun. Problema este că nu are suficient de multă încredere în propria persoană. Dacă s-ar mobiliza, intuiția ei uriașă ar ajuta-o să răzbată dincolo de orice situație dificilă. Darul intuiției se împletește cu darul telepatiei. Simte exact ce simt și persoanele dragi, ba chiar presimte când acestea sunt în pericol.  

Balanță

Femeia Balanță a fost binecuvântată de Venus, protectoarea zodiei, cu o intuiție fină asupra naturii umane. Ea are darul să vadă dincolo de aparențe, direct în sufletul omului, intuind cu o precizie uimitoare adevărata fire.  

Scorpion

Instinctul funcționează constant la capacitate maximă. Tot intuiția ferește această zodie de prieteni falși, mincinoși, șarlatani și manipulatori emoționali.

Săgetător

Jupiter, supranumit și "marele benefic", este planeta care dirijează destinul zodiei Săgetător și o înzestrează cu spirit aventurier și mult curaj. Intuiția nu dă niciodată greș, iar viața i-a demonstrat că se poate baza oricând pe ea.

Vărsător

Zodia Vărsătorului este guvernată de Uranus, planeta surprizelor și a schimbărilor. În această vibrație, spiritul se manifestă nonconformist. Intuiește cu o exactitate uluitoare ce schimbări sunt necesare.

Pești

Neptun, protectorul zodiei Pești și planeta viziunii, simbolizează tot ceea ce nu poate fi înțeles și măsurat. Înzestrează  acest semn zodiacal cu capacități intuitive și abilități deosebite, notează ele.ro.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24