Zodii cu care trebuie să eviți cearta

Zodii
Zodii

Atunci când vine vorba de atacuri verbale, unele zodii sunt de evitat.

Berbec

Nu contează dacă au dreptate sau nu, Berbecii sunt luptători adevărați, iar lupta pe care o duc este de obicei alimentată cu furie. Când te cerți cu un Berbec, te cerți cu ego-ul în persoană. Iar acest ego nu va ceda prea ușor.  

Balanță

Balanțelor nu le place să se certe. Și nu o vor face. Te vor asculta și vor zâmbi în timp ce tu te vei certa din răsputeri.

Leu

În cazul lor, problema este mândria. Dacă plănuiești o ceartă cu un Leu, trebuie să știi că acesta te va manipula, atât pe tine cât și cuvintele tale, și te va face să te simți prost pentru simplul fapt că le-ai spus.

Fecioară

Fecioarele au o mulțime de argumente și nu dau înapoi când e momentul să le spună. Ele consideră că te știu mai bine decât te știi tu pe tine. Când vine vorba de ceartă cu o Fecioară, mai bine zâmbești, dai din cap și aștepți să se oprească din vorbit.

Gemeni

Gemenii nu se ceartă, ei te "salvează". Nu este nimic mai enervant decât o persoană care crede că știe ceea ce este bine pentru tine, fără ca măcar să ia în considerare faptul că tu știi asta cel mai bine. Dacă vrei să simți că nimic din ceea ce știi tu nu este în regulă, ceartă-te cu un nativ Gemeni, notează elle.ro. Vei observa că ei nu te ascultă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel