Zodii cu care nu trebuie să te cerți niciodată

Zodii cu care nu trebuie să te cerți niciodată
Zodii cu care nu trebuie să te cerți niciodată

Cu unele zodii nu ar trebui să te cerți vreodată.

Balanță

Te gândești să te cerți cu o Balanță? Fără nicio îndoială, ai să pierzi, pur și simplu pentru că acestea sunt "echipate" cu un mecanism de supraviețuire ce nu le va permite să își arate întreaga putere, astfel că ele tind să aibă un comportament pasiv-agresiv. Balanțelor nu le place să se certe. Și nu o vor face. Te vor asculta și vor zâmbi în timp ce tu te vei certa din răsputeri.

Leu

Leii nu suportă să greșească. Și în cazul lor, problema este mândria. Este adevărat ce se spune, Leii sunt egomaniacii zodiacului, își doresc să fie în centrul atenției și au mereu dreptate. Dacă plănuiești o ceartă cu un Leu, trebuie să știi că acesta te va manipula, atât pe tine cât și cuvintele tale, și te va face să te simți prost pentru simplul fapt că le-ai spus.

Gemeni

Gemenii vor să salveze lumea. Atitudinea lor lasă impresia că își doresc să fie buni și să facă bine tuturor. Ei nu se ceartă, ei te "salvează". Dacă vrei să simți că nimic din ceea ce știi tu nu este în regulă, ceartă-te cu un nativ Gemeni. Vei observa că ei nu te ascultă, ci doar încearcă să treacă un nume în plus pe lista de persoane pe care le-a salvat, notează elle.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel