Zodii cu așteptări mult prea mari

Zodii
Zodii

Unele semne zodiacale au așteptări mult prea mari.

Fecioară

Nimeni nu are așteptări și standarde mai mari decât o Fecioară. Dacă roagă pe cineva să facă ceva pentru ele, poți fi sigur că au deja în minte cum ar trebui să facă lucrurile. Întotdeauna ies din situații ușor dezamăgiți. Fecioarele sunt pretențioase și se pot pierde în cele mai mici detalii. Dacă nu e totul perfect, atunci este un eșec.

Gemeni

Gemenii au așteptări mari, dar sunt dispuși să renunțe la o parte din ele. Sunt persoane inteligente, cu standarde înalte, de aceea șansele lor de a găsi pe cineva sunt mai puține. Dacă își păstrează așteptările la un nivel normal, pot fi mai fericite.

Leu

Leii vor ce este mai bun. Vor ca oamenii în care au încredere să vină la ei în moduri cât mai spectaculoase. Leii au tendința să-i ignore pe ceilalți și să spere că așteptările lor se vor și concretiza.

Balanță

Balanțele au un mod destul de romantic de a vedea lucrurile, așa că atunci când relația lor nu seamănă cu cea văzută în filme sau la TV, devin descurajate, notează elle.ro. Simt mereu că relațiile pe care le au nu sunt de ajuns de bune. Dacă ar vedea realitatea, ar putea să își controleze mult mai bine așteptările.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel