Zodii conectate la energia divină

Rodica Mitu / 15 aug 2018 / 15:35 Salveaza PDF Comentarii
Zodii
Descriere foto: Zodii

Profund conectate la energia divină, unele zodii dau dovadă de o empatie profundă, blândețe și compasiune.

Rac

Pentru femeia Rac, credința este principala sursă de putere și de echilibru. Sentimentele sale au o intensitate cum rar întâlnești la alte zodii. Empatizează cu suferința maselor și caută mereu adevărul. Simte mai mult decât poate duce în mod natural. Emoțiile sale extrem de puternice îi vor ghida mereu pașii.

Vărsător

Altruistă până în măduva oaselor, femeia Vărsător dorește binele și evoluția spirituală a întregii umanități. Se împrietenește ușor cu toată lumea și se dovește a fi extrem de credincioasă prietenilor săi. Femeia Vărsător este extrem de creativă și vizionară. Simte o chemare spirituală profundă, iar credința ei nu poate fi dărâmată de nicio teorie.  

Pești

Semnul Peștilor este simbolul iertării și al compasiunii. Femeia născută în această zodie este de o sinceritate dezarmantă, cu un pronunțat simt al dreptății. Nu va confunda niciodată credința cu ceva misterios, notează ele.ro. Fire optimistă, femeia Pești se dovedește a fi un excelent educator, având darul de a deschide copiilor și tinerilor porți nebănuite către frumos și creație.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25