ZODII. Cine sunt soțiile perfecte

Despre femeile născute în zodiile rac, capricorn și leu se spune că sunt soții perfecte.

Rac

Femeia Rac este întruchiparea soției perfecte. E blândă, e înțelegătoare, e frumoasă și e o gospodină desăvârșită. Tot ceea ce își dorește este binele casei. Știe cum să își facă partenerul să se simtă împlinit pentru că e convinsă că menirea sa tocmai asta este, de a fi soție și mamă.

Capricorn

Când o cunoști prima dată pe femeia din Capricorn n-ai prea putea vedea în ea calități pentru o nevastă perfectă. E distantă și pare mai degrabă preocupată de carieră și bani. Doar că ea știe foarte bine să se împartă perfect între job și casă. Poate ține cu succes pe umerii săi o gospodărie, o afacere și copii, făcându-și în același timp și familia fericită. Este loială și pretinde acest lucru și de la soț.

[citeste si]

Leu

Femeia Leu e vanitoasă, dar știe să transforme acest lucru într-un atu. Pentru că e o femeie frumoasă, căreia îi place să fie îngrijită, va fi o mândrie pentru soțul său, notează ele.ro. Este fermecătoare prin natura sa independentă, dar în același timp este loială și dedicată familiei, soțului. Îi protejează pe cei pe care îi iubește și luptă cu înverșunare pentru ei. Are o inimă uriașă, e curajoasă, dar are nevoie de un soț asemenea ei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel