Zodii - Ce ar trebui să faci pentru a atrage dragostea

Rodica Mitu / 06 sep 2018 / 21:56 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Semnul tău zodiacal are un impact major asupra genului de persoane pe care le atragi.

Berbec

Oamenii sunt atrași de energia ta, dar în același timp sunt și invidioși pe abilitățile tale fizice. Atunci când te simți bine în pielea ta, îi faci și pe ceilalți să creadă asta și îți este și mai ușor să interacționezi cu ceilalți. 

Taur

Știi cum să comunici și fără cuvinte, iar asta îl va face pe partenerul tău să simtă că este centrul Universului. Unii chiar se pot simți siguri în preajma ta. Ești generoasă și mereu dispusă să-i ajuți pe cei din jurul tău.

Gemeni

Firea ta plină de strălucire, entuziasmul și umorul te fac irezistibil/ă în ochii celorlalți. Stilul tău unic, alături de talentele tale, îi captivează pe cei din jurul tău. 

Rac

Ai o sensibilitate  care te ajută să știi foarte bine ceea ce au nevoie ceilalți, ceea ce inspiră la devotament adevărat. Felul tău de a-i înțelege pe ceilalți și de a fi alături de ei te ajută în relația pe care o ai cu ei, iar legătura voastră devine mai puternică.

Leu

Prezența impunătoare, regală și dramatică cu siguranță te ajută ca toate privirile să fie ațintite asupra ta. Este imposibil ca cineva să-i reziste firii tale romantice, pasionale, creative și optimiste. 

Fecioară

Rafinamentul și în mod clar inteligența te fac să ieși în evidență, notează elle.ro.


Te-ar putea interesa

Concurs ReferendumIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27