Zodii cărora le pasă mai mult de ceilalți

Rodica Mitu / 08 aug 2018 / 16:04 Salveaza PDF Comentarii
Zodii
Descriere foto: Zodii

Unor semne zodiacale le pasă mai mult de ceilalți.

Pești

Peștii sunt empatici și intuitivi. Întotdeauna vor fi iertători și dispuși să le dea persoanelor care greșesc o a doua șansă. Este destul de greu pentru ei să renunțe la o persoană, mai ales dacă țin la ea. 

Rac

Racii întotdeauna se vor preocupa de viața persoanelor din jurul lor și vor fi fericiți să-i asculte ori de câte ori au vreo problemă. Nu doar spun că sunt buni, dar lucrurile pe care le fac pentru alți oameni chiar demonstrează acest lucru. Dacă o persoană este supărată, un Rac întotdeauna îl va convinge să iasă din acea stare.

Balanță

Balanțele sunt foarte generoase. Sunt în stare de orice doar să-i fie bine acelei persoane care are mai mare nevoie. Mereu se vor implica în acțiuni caritabile și de voluntariat.

Săgetător

Săgetătorii întotdeauna știu ce să spună doar să facă o persoană să aibă din nou zâmbetul pe buze. Dacă o persoană apropiată are mai mult succes față de un Săgetător, se va bucura din toată inima pentru acea persoană și o va felicita. 

Capricorn

Unii Capricorni par uneori prea serioși pentru a fi amabili, însă sunt una dintre cele mai amabile și binevoitoare zodii. Sunt primii care oferă ajutorul persoanelor care au nevoie și chiar preiau o sarcină care pentru ceilalți poate fi o povară, notează elle.ro. Sunt foarte grijulii, buni și răbdători.  


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24