Zodii care trăiesc clipa, fără să se gândească la trecut sau viitor

Rodica Mitu / 16 aug 2018 / 08:25 Salveaza PDF Comentarii
Zodii
Descriere foto: Zodii

Unele zodii trăiesc momentul, fără să se gândească la trecut sau la viitor.

Berbec

Berbecul este cel mai spontan și impulsiv dintre toate semnele zodiacului. Nu trăiește în trecut, se gândește că vor mai fi ocazii pentru a reface anumite lucruri, și nu trăiește nici în viitor, sperând că ziua de mâine va fi mai bună decât cea de azi. Trăiește în prezent și iubește fiecare clipă.

Leu

Leul este foarte curajos și crede în trăitul clipei mai mult decât orice altceva, pentru că acolo își conservă toată energia. El știe mai bine decât oricine că lucrurile se pot schimba într-o clipă.

Scorpion

Viața este plină de haos, iar dacă Scorpionul nu poate controla o mare parte din ea, atunci se va enerva cumplit. El trăiește în prezent din nevoie. Atunci când simte regret față de trecut sau se gândește prea mult la viitor și simte că îl cuprinde anxietatea, nu poate ține situația sub control.  

Săgetător

Săgetătorilor nu le face plăcere să-și ia angajamente, să se simtă obligați de cei din jur să facă anumite lucruri. Crede cu tărie că oamenii, lucrurile, idealurile vin și pleacă, iar singurul lucru pe care se poate baza este abilitatea lui de a trăi în prezent, notează elle.ro.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24