Zodii care știu cum să-i facă pe ceilalți să se simtă bine

Rodica Mitu / 17 iul 2018 / 15:35 Salveaza PDF Comentarii
Zodii
Descriere foto: Zodii

Unele semne zodiacale își asumă responsabilitățile față de alte persoane cu o seriozitate extrem de mare.

Capricorn

Nu îți place deloc să dezamăgești, mai ales să te dezamăgești pe tine. Conștiinciozitatea e deseori asociată și cu autodisciplina și autocontrolul, două calități pe care le ai cu siguranță.

Fecioară

Dacă nu este totul aranjat și organizat în jurul tău, nu ești fericit. Îți place să ai un program și să știi tot timpul ce ai de făcut. Ceva în sinea ta te face să fii mai mult decât motivat să îți îndeplinești obligațiile, și nu neapărat această nevoie te face să fii conștiincios, ci atenția și meticulozitatea cu care îți îndeplinești sarcinile.

Taur

Nu este în firea ta să acționezi dintr-un capriciu, întorci problema pe toate părțile, cântărind toate argumentele pro și contra. Ai o idee foarte clară despre ce vrei și ce îți trebuie, nu iei niciodată decizii în grabă.

Leu

Ai tendința să îi influențezi pe ceilalți prin ceea ce faci, prin urmare felul în care te prezinți celorlalți este foarte important pentru tine. Totul despre tine este pus la punct, notează elle.ro. Îți respecți promisiunile mereu.Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24