Zodii care te mint în față

Rodica Mitu / 06 iul 2018 / 08:40 Salveaza PDF Comentarii
Zodii
Descriere foto: Zodii

Astrologia sare în ajutor și indică motivele pentru care zodiile mint.

Berbec

Minciuna nu are loc în setul lor de valori bine puse la punct, iar sinceritatea este regulă de aur și rareori îi poți auzi mințind. Momentele în care ar face așa ceva apar doar atunci când trebuie să apere și să protejeze pe cineva, însă tind să nu rețină ceea ce au spus și de aceea, în graba discursului lor, se pot încurca.

Taur

Taurii nu au atributele necesare pentru a fi înșelători. Ei sunt răbdători și practici și nu se tem să se lupte mai mult dacă trebuie, nesimțind o nevoie specială de a găsi vreo scurtătură reprezentată de o minciună pentru a-și atinge țelul. Totodată, ar putea să altereze realitatea, dar acest lucru se datorează în principal faptului că vor să încetinească schimbările de care nu doresc să se ocupe.

Gemeni

Gemenii se tem de două lucruri: rutină și singurătate. Când vine vorba de cel din urmă, nativii din zodia Gemeni nu s-ar da înapoi de la a inventa orice doar pentru a atrage oameni de partea lor ca să se simtă plăcuți și doriți.

Rac

Realitatea redată de cineva nativ din zodia Rac va fi oricând diferită de felul în care cei din jurul său o privesc. Am putea spune că Racii sunt mai înclinați spre a manipula pe cineva, decât să mintă pur și simplu. Pot să fie geloși și suspicioși și de aceea simt nevoia de a avea control asupra comportamentului cuiva, doar pentru a se calma și simți în siguranță prin modificarea contururilor realității.

Leu

Zodia Leu nu este o zodie mincinoasă. Maximul pe care îl poate face este să înfrumusețeze sau să exagereze realitatea. A minți nu este caracteristic unui Leu și oricât de dificil de auzit ar fi adevărul, întotdeauna o să și-l asume și o să-l înfrunte.

Fecioară

Fecioarele simt mereu nevoia de a fi cu un pas înaintea tuturor, de aceea, și-ar putea dezvolta o fațadă dubioasă. Pot minți pentru a-și acoperi propriile greșeli, dar să recurgă la minciuni pentru a înșela și manipula nu este probabil.

Balanță

Dacă vreodată o Balanță minte va fi ori pentru a amâna cât mai mult o alegere în privința unui lucru pe care nu-l pot decide, ori pentru a nu supăra pe cineva. Berbecii și Capricornii ar numi asta "ipocrizie", însă în realitate este vorba de o dorință puternică, uneori compulsivă, de a evita conflictele.

Scorpion

Ori că este vorba de a se proteja, de a-i influența pe ceilalți sau de a lua controlul, Scorpionii încearcă să transforme realitatea în așa fel încât ei să apară într-o lumină cât mai bună.

Săgetător

Optimismul Săgetătorului îl va împinge să realizeze că poate să obțină ceea ce își dorește fără să-și complice drumul prin minciuni. Mai mult decât atât, Săgetătorii au tendința să uite detaliile proprilor minciuni și în final, totul se ruinează din cauza acestui fapt. 

Capricorn

Capricornii știu că trebuie să tratezi oamenii din jur așa cum vrei să fii tratat. Nu vor recurge niciodată la minciuni, decât dacă este absolut necesar și este pentru binele anumitor persoane.

Vărsător

Scopul scuză mijloacele, iar Vărsătorii par să-și repete această zicală. Dacă ei cred cu tărie în scopurile lor, sunt gata să mintă oricând pentru a-l atinge. Nu simt nevoia să împlinească așteptările celorlalți.

Pești

Paradoxal, nativii din zodia Pești mint cu intenții bune, notează elle.ro. Pot să mintă pentru a nu te răni sau pentru a nu fi răniți. Totodată, nu se pune problema de manipulare, este doar un mijloc prin care să atenueze circumstanțele unei situații.


Te-ar putea interesa

Concurs ReferendumIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27