ZODII care te duc din Rai în Iad

Unele semne zodiacale transformă dragostea din bucurie în necaz, fără cea mai mică urmă de regret.

Leu

Se îndrăgostește rapid și îți va lasă impresia că e pentru totdeauna. Doar că nativul acesta este prea mândru și prea sigur de el încât să nu caute alte și alte aventuri, doar pentru a-și hrăni orgoliul. Va dispărea pur și simplu fără măcar să îți spună la revedere, fără să îți dea vreo explicație. E independent și nu e capabil să își asume angajamente pe termen lung.

Scorpion

De un Scorpion te îndrăgostești repede. E carismatic și te determină să îi oferi toată dragostea. Iar pentru început îți va lasă impresia că și el îți oferă tot ce are mai bun. Nu trebuie să te mai obosești să afli care au fost motivele care l-au determinat să se despartă de tine. Îți pierzi timpul, nici el nu le știe.

Capricorn

Capricornul e perfecționist și ar vrea ca și cel de lângă el să fie la fel. Te abandonează ca pe un necunoscut atunci când pur și simplu s-a săturat și nu te mai vrea în viața sa.

[citeste si]

Nativul acesta oricum nu dă nicio șansă pe termen lung unei relații. Asta nu îl împiedică însă să îți dea speranțe că totul va fi bine, potrivit ele.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel