Zodii care ştiu când să pună punct unei relaţii

Zodii
Zodii

Unele zodii ştiu când să pună punct unei relaţii.

Berbec

Berbecul nu îşi pierde timpul cu drama şi cu nemulţumirile în viaţă. El e prea hotărât şi entuziasmat de scopurile sale pentru a permite cuiva să îi stea în cale. Există momente când relaţia în care e implicat devine un obstacol, iar el ştie că nu e bine pentru viitorul său. Încheie o relaţie care nu funcţionează.

Leu

Nu tolerează să nu fie tratat corect. Nu are nevoie ca altcineva să îi spună când o relaţie devine toxică, pentru că el îşi va da seama imediat.

Fecioară

Pentru că e foarte atentă chiar şi la cele mai mici detalii, Fecioara observă tot ce e în neregulă la partenerul ei. Are o intuiţie de invidiat şi imediat cum observă ceva ce o nemulţumeşte profund, relaţia s-a terminat.  

Săgetător

El caută să le aibă pe toate, iar relaţia să nu fie o povară pentru el. Firea sa curioasă îl va determina ca după despărţire să îşi găsească repede pe altcineva în loc.

Vărsător

Vărsătorului îi este greu să facă compormisuri pentru cineva. Deci, atunci când se va vedea nevoit să aleagă între libertate şi iubire, el cu siguranţă va alege prima opţiune, notează elle.ro.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel