Zodii care se stresează din orice

Rodica Mitu / 14 iun 2018 / 19:08 Salveaza PDF Comentarii
Zodii
Descriere foto: Zodii

Stresul şi panica pot provoca o mulţime de probleme de sănătate. Unele semne zodicale se stresează mai mult decât e cazul.

Leu

Leii ţintesc foarte sus. Ei ştiu că sunt valoroşi şi că cei din jur sunt cu ochii pe ei. Dar ori de câte ori ceva le ameninţă renumele şi imaginea, ei tind să se panicheze. Leul simte o presiune atât de mare asupra lui încât nu este suprinzător faptul că intră în panică şi se stresează atunci când şi cel mai mic lucru nu merge bine.

Gemeni

Gemenii au tendinţa de a se panica şi sunt în permenenţă în aşteptarea dezastrului. Problema lor este că se îngrijorează de lucruri care încă nu s-au întâmplat. Uneori, se concentrează atât de mult asupra a ceea ce se va petrece, încât uită de se întâmplă acum.  

Berbec

Berbecul poate avea un mic motiv de îngrijorare căruia să îi dea o importanţă majoră. El e muşcat de o insectă şi crede imediat că a fost un păianjen şi trebuie de urgenţă să meargă la spital. Apoi el aşteaptă ceva înainte să meargă la doctor, timp în care îşi imaginează tot felul de scenarii macabre.  

Peşti

Peştii tind să se panicheze mai ales în ceea ce priveşte propriile lor acţiuni. S-au implicat atât de tare în ceva încât devine dureros? Peştii sunt duri cu ei şi deşi ei oferă a doua şansă, consideră că alţi oameni nu le-o va acorda.  

Fecioară

Fecioarei îi place să aibă lucrurile în ordine şi să ţină totul sub control, dar dacă ceva intervine şi îi dă totul peste cap, atunci ea va intra în panică, notează eva.ro. Va încerca să o amâne, însă ea ştie că oprirea dezastrlui e în mâinile ei. Cu toate acestea, uneori, ea nu poate să împiedice imprevizibilul şi, în loc să-l gestioneze productiv, panica resimţită va înrăutăţi situaţia.  

 

Vezi și: Bianca Drăgușanu, cei patru pași care salvează o relație


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26