Zodii care se mulțumesc cu puțin într-o relație

Zodii
Zodii

Unele zodii se mulțumesc cu puțin într-o relație.

Berbec

Un Berbec va rămâne într-o relație gândindu-se că va face acea relație să funcționeze. Nativii Berbec sunt încăpățânați și nu vor să renunțe la cineva sau ceva. Vor găsi lucruri și activități prin care îi va apropia de parteneri. 

Taur

Atunci când Taurii vor realiza că se mulțumesc cu puțin într-o relație, se vor gândi că măcar nu este o relație abuzivă. Își petrec foarte mult timp gândindu-se la faptul că nu au suferit, dar în același timp nu își dau seama dacă le e dor să fie într-o relație sau le e dor de partener.

Gemeni

Gemenii chiar cred că partenerul se va schimba la un moment dat. Dar nu poți pune pauză unei relații și să aștepți ca partenerul tău să treacă prin niște schimbări. Dacă o persoană se schimbă, va face acest lucru doar pentru el, și nu pentru că cineva așteaptă asta.

Rac

Racii iubesc să fie într-o relație și să aibă pe cineva care să-i iubească înapoi. Vor să aibă o familie mare și nu acceptă ideea de a nu fi într-o relație. Un Rac întotdeauna va păstra aparențele.

Leu

Leii își pun toată încrederea în opiniile oamenilor, iar dacă familia și prietenii cred că relație lor este perfectă, este puțin probabil să distrugă această imagine creată. 

Fecioară

Fecioara își va asuma faptul că stă într-o relație care nu-i aduce satisfacții și va găsi o cale prin care vor face relația să funcționeze. O soluție la care se gândește este terapia de cuplu. 

Balanță

Balanța se va mulțumi cu mai puțin într-o relație doar dacă este una fără probleme, notează elle.ro. Balanțele nu vor să se certe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel