Zodii care se mulțumesc cu mai puțin decât merită

Zodii care se mulțumesc cu mai puțin decât merită
Zodii care se mulțumesc cu mai puțin decât merită

Unele zodii, într-o relație, se mulțumesc cu mai puțin decât merită.

Rac
Racii sunt foarte nesiguri pe ei și mereu se gândesc că nu pot găsi ceva mai bun decât ceea ce deja au. Se mint singuri că relația lor este ok. Au avut parte de destulă suferință în viața lor. Ei, însă, nu realizează că se rănesc singuri atunci când nu cer mai mult.

Taur
Taurilor le ia foarte mult timp să-și găsească o relație, așa că nu sunt gata să renunțe la ea chiar dacă se simt nesatisfăcuți. În același timp, aceștia ar trebui să recunoască că au făcut o greșeală iar ei urăsc să facă acest lucru. Este foarte probabil ca ei să stea în acea relație încercând să se convingă că nu e atât de rău precum pare.

Balanță
Balanțele urăsc orice tip de conflict așa că sunt gata oricând să se mulțumească cu ce li s-a oferit deja. O să încerce mereu să găsească părțile bune ale relației.

Pești
Mulți nativi Pești au toate calitățile necesare unei persoane care vrea mereu să fie într-o relație – iubesc să fie îndrăgostiți și cred cu tărie în acordarea unei alte șanse. Peștii cred că, în timp, partenerul/a va deveni persoană de care ei au nevoie. Totuși, deși te poți baza pe faptul că oamenii se pot schimba, nu ai nicio garanție că o să se schimbe în modul în care vrei tu să o facă.

Fecioară
Deși Fecioarele sunt mereu în căutarea perfecțiunii, acestea știu cât de greu este să o și găsească. Uneori o relație care este doar ok, ar trebui să fie destul de bună. Fecioarele tind să creadă că au toate resursele necesare ca să repare ce nu este în regulă cu relația lor și că este obligația lor să facă acest lucru.  

Capricorn
Atunci când Capricornii își iau un angajament – orice tip de angajament – aceștia obișnuiesc sa îl respecte, chiar dacă sunt extrem de nefericiți. Atunci când vine vorba de relația unui Capricorn, nu sunt doar cei doi parteneri implicați, ci și alte câteva persoane care ajung să fie implicate emotional în acea relație. Capricornii trebuie să înțeleagă că, dacă relația în care sunt nu are succes, asta nu înseamnă că ambii parteneri au eșuat, notează elle.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel