Zodii care renunţă oricând la tine dacă le-ai greşit

Rodica Mitu / 19 iul 2018 / 09:05 Salveaza PDF Comentarii
Zodii
Descriere foto: Zodii

Unele zodii pot renunţa oricând la tine dacă le-ai greşit.

Berbec

Berbecul nu este dispus să îşi piardă timpul. El e un semn puternic şi munceşte mai mult decât ceilalţi. Dacă faci ceva care să îl rănească şi trădeze cu adevărat, el nu îţi va mai permite să stai în jurul lui şi va întrerupe orice legătură cu tine.

Taur

Taurul ştie ce vrea şi nu suportă oamenii care profită de el. Dacă încerci să îl manipulezi sau să îl ţii pe loc, nu va ezita să întrerupă orice legătură cu tine.  

Fecioară

Fecioara este răbdătoare şi te va lăsa să o calci în picioare până când chiar va fi suficient. Odată ce a ajuns la limită, îţi va spune de ce nu vrea să mai aibă de-a face cu tine.

Leu

Singurul motiv pentru care va vrea să întrerupă orice legătură cu tine este pentru că eşti o influenţă negativă şi îl tragi în jos. 

Scorpion

Scorpionul va face tot ce poate pentru tine până când te vei dovedi neloial. Loialitatea este un lucru foarte important pentru el. 

Vărsător

Dacă eşti nepoliticos faţă de un Vărsător sau îl faci să se simtă ca şi cum ai profita de el, el va întrerupe orice legătură cu tine, notează eva.ro. Nu va permite să acţionezi ca şi cum ai fi mai bun decât el. 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26