Urmărește emisiunea live


ZODII care preiau conducerea. Li se schimbă viața

Primăvara vine cu schimbări majore pe plan profesional pentru unele zodii.

Taur

Ți-ai propus încă de anul trecut ca în 2018 să atingi apogeul carierei tale. Pentru asta, ai muncit chiar și ore în plus doar ca să le dovedeșți șefilor tăi că meriți o promovare. Le arăți că eșți angajatul ideal, că stăpânești foarte bine domeniul în care activezi. Ei bine, primăvara aceasta vine și încununarea eforturilor tale. Mai exact, spre sfârșitul lunii aprilie.

Fecioară

Luna martie aduce pentru tine o schimbare majoră. Ți-ai propus încă din noaptea de Anul Nou să faci ceva pentru a-ți îmbunătăți statutul profesional, iar acum ai în sfârșit și rezultatul mult dorit. Ți se oferă șansa să îți schimbi domeniul în care activezi și preiei provocarea fără pic de teamă.  

[citeste si]

Săgetător

Vrei să ieși din anonimat, potrivit ele.ro. Jobul pe care îl ai acum simți că te plafonează ușor, ușor și îți limitează perspectivele de viitor. De aceea, decizi să faci ceva cu totul nou. Te atrag domenii precum medicină, avocatură sau antreprenoriat. Mizează pe instinct și profită de orice oportunitate care ți se oferă pentru că ai toate șansele ca numele tău să devină cunoscut într-un timp foarte scurt.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel