ZODII care NU știu când să se oprească din cheltuit

ZODII care NU știu când să se oprească din cheltuit
ZODII care NU știu când să se oprească din cheltuit

ZODII. Unele semne zodiacale nu știu cum să își administreze eficient banii.

ZODII - Săgetător

Săgetătorii sunt persoane foarte muncitoare, dar pe cât de mulți bani fac, când vine vorba de consumat, suma se dublează. Le plac excursiile și aventurile, așa că preferă să aibă contul bancar gol și să trăiască intens. Problema cu acești nativi este că ei nu își dau seama când au depășit bugetul, așa că deseori se află în situații în care se întrebă de ce nu își permit să plătească, spre exemplu, o factură. 

ZODII - Pești

Nativii născuți sub acest semn zodiacal sunt perfect conștienți care le este bugetul, dar aleg de bună voie să dea și ultimul bănuț dacă pot ajuta pe cineva. Ajută persoanele fără adăpost, donează centrelor de caritate și își ajută prietenii la nevoie. Dacă au dat deja tot ce puteau da oamenilor în nevoie, vor consuma tot ce le-a rămas pe obiecte sau activități artistice.

ZODII - Vărsător

Vărsătorul este probabil primul la coadă în fața magazinului înainte de deschidere. Fie că își permite sau nu, va fi acolo cu bani împrumutați sau cu cardul de economii.

ZODII - Leu

Deși sunt persoane cu capul pe umeri care știu cum să își administreze banii, nativii Leu iubesc să răsfețe persoanele dragi lor și pe ei înșiși când au ocazia.

ZODII - Balanță

Balanțele se vor plăcute de toată lumea și cred că, dacă oferă sume generoase de bani oamenilor la nevoie, aceștia le vor iubi. 

[citeste si]

ZODII - Gemeni

Gemenii au două personalități atunci când vine vorba de cum își cheltuiesc banii. Jumătate din ei vor să își consume toate economiile pe un tichet norocos la loto, un joc de noroc sau o investiție de lungă durată din care ei speră că se vor îmbogăți. Cealaltă jumătate vrea să salveze fiecare bănuț și să îl investească într-un proiect de viitor pentru a își asigura o viață mai ușoară, notează elle.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel