Zodii care nu te iartă dacă le greșești

Rodica Mitu / 22 aug 2018 / 01:27 Salveaza PDF Comentarii
Zodii
Descriere foto: Zodii

Unele zodii nu te iartă dacă le greșești vreodată.

Berbec

Berbecii nu se țin în lături de la nimic, indiferent de circumstanțe. Dacă le-ai greșit vreodată, te poți considera inexistent în viața lor. Ei nu au nevoie să reflecteze prea mult pe tema aceasta, pentru că sunt convinși că din momentul în care ai încercat să le faci vreun rău lor sau unei persoane dragi lor, nu mai ai ce căuta lângă ei.

Taur

Spre deosebire de Berbeci, Taurii își acordă timp să se gândească și să analizeze mai bine situația, înainte de a lua o hotărâre permanentă. Dar odată ce s-au decis, nu îi mai oprește nimic din a duce la bun sfârșit planul de despărțire. Te vor șterge de asemenea și de pe toate rețelele de socializare.

Leu

Leii sunt cei mai predispuși la a pune capăt prieteniilor, fără să se uite înapoi. Și asta nu se întâmplă neapărat pentru faptul că au fost răniți, ci pentru că ei preferă să fie mai singuri. Pur și simplu acesta este felul lor și nu au intenția de a jigni pe nimeni făcând lucrul asta. Este în natură Leului să fie cel mai bun și pentru a ajunge acolo, sunt nevoiți să se distanțeze de anumiți oameni la un moment dat.  

Scorpion

Când vine vorba de prietenii, Scorpionii nu stau extraordinar la acest capitol, în general. Ei preferă grupurile restrânse de prieteni în care știu că se pot încrede. Dacă un Scorpion taie legătură cu tine, atunci înseamnă în mod clar că i-ai greșit cu ceva, notează elle.ro.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26