Zodii care nu acceptă minciuna

Rodica Mitu / 12 iun 2018 / 21:05 Salveaza PDF Comentarii
Zodii. Ele sunt cele mai deștepte femei din lume
Descriere foto: Zodii. Ele sunt cele mai deștepte femei din lume

Unii oameni spun lucrurilor pe lume și se luptă pentru adevăr, fără să tolereze minciuna și lipsa de respect.

Iată în ce zodii sunt născuți cei care au fost trimiși pe lume pentru a le arăta oamenilor ce înseamnă dreptatea divină:

Săgetător

E apreciat pentru răbdarea de care dă dovadă, însă nu acceptă minciuna și detestă oamenii falși. E probabil cel mai bun avocat, pentru că știe cum să militeze pentru a scoate adevărul la suprafață. De altfel, sinceritatea sa este uneori brutală și dureroasă pentru cei din jur. Susține corectitudinea.

Pești

Nativul din această zodie e detector de minciuni. Descoperă imediat oamenii vicleni, cei care se ascund în spatele unor minciuni bine ticluite și îi demască de față cu toată lumea. Nu se teme de represaliile acestora și consideră că e de datoria sa să scoată adevărul la suprafață. 

Taur

Persoana născută în zodia Taur impune respect prin simpla prezență. Este fermă în tot ceea ce spune și face, însăși vocea sa puternică fiind un vector al atitudinii sale față de dreptate. Nativul acesta nu doar că nu e în stare să rostească o minciună, nu poate nici măcar să o gândească, notează ele.ro.Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25